Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Çantë për një palë skija / VÖLKL - CLASSIC - 175cm

Çantë për një palë skija / VÖLKL -  CLASSIC - 175cm
Çantë për një palë skija / VÖLKL -  CLASSIC - 175cm
Çantë për një palë skija / VÖLKL -  CLASSIC - 175cm
Çantë për një palë skija / VÖLKL -  CLASSIC - 175cm
Çantë për një palë skija / VÖLKL - CLASSIC - 175cm
  • Barkodi: 821264707296
€30.00

Çantë klasike e përshtatshme për një palë skija  me një ndarje me zinxhirë në dy drejtime, me rrip mbajtës të mbushur me Velcro dhe me sistem ventilimi për ndarjen kryesore.

Ngjyra: E zezë dhe e verdhë

Pesha: 0.80 kg

Madhësia: 175 x 25x 25 cm

Origjina: Gjermani