Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Jakne për fëmijë / Color Kids - Y DIKSON blue aster

Jakne për fëmijë / Color Kids -  Y DIKSON blue aster
Jakne për fëmijë / Color Kids -  Y DIKSON blue aster
Jakne për fëmijë / Color Kids -  Y DIKSON blue aster
Jakne për fëmijë / Color Kids -  Y DIKSON blue aster
Jakne për fëmijë / Color Kids -  Y DIKSON blue aster
Jakne për fëmijë / Color Kids -  Y DIKSON blue aster
Jakne për fëmijë / Color Kids - Y DIKSON blue aster
  • Barkodi: 5711309305394
€65.00

Opcionet

Të ngrohtë dhe të papërshkueshëm nga uji

Përfshin detaje reflektuese për shikueshmëri më të mirë,

Materiali: 100% poliester. (Mbushja: PrimaLoft)

Përveç kësaj, veshjet Color Kids përputhen me përparimet më të fundit teknologjike në izolimin, rezistencën ndaj ujit dhe largimin e lagështirës, ​​kështu që fëmijët aktivë mund të qëndrojnë të ngrohtë dhe të thatë pavarësisht nga moti.