Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Biçikletë për fëmijë / BOOSTER - PLASMA 200 red - 18

Biçikletë për fëmijë / BOOSTER - PLASMA 200 red - 18
Biçikletë për fëmijë / BOOSTER - PLASMA 200 red - 18
Nuk ka në stok
Biçikletë për fëmijë / BOOSTER - PLASMA 200 red - 18
Biçikletë për fëmijë / BOOSTER - PLASMA 200 red - 18
Biçikletë për fëmijë / BOOSTER - PLASMA 200 red - 18
  • Barkodi: 8605006444876
€175.00

Madhësia e rrotës / Numri i marsheve: 20"/6

Rami: HI TEN STEEL

Piruni: HI-TEN STEEL RIGID 26"

Mbajtës i pirunit: 1" THREAD

Shtylla e timonit: STEEL 22.2/80mm

Timoni: ÇELIK 540mm, 15mm ngritje

Dorëzat e timonit: TPR 75/90mm

Shtylla e ulëses: ÇELIK 25.4x 250mm

Ulësja: FERRO JUNIOR 20"

Rrethi i rrotës:  BERETTA 20" ALU 28H

Shtepiza e osit te perparem dhe pasem:  STEEL DISC 28H

Dorëzat e frenave: PVC

Dhëmbëzori i përparëm: POWER

Dhëmbëzori pasëm: POWER 6 SPEED INDEX

Ndëruesit e shpejtësisë: POWER GRIP-SHIFT RIGHT INDEX

Zinxhiri: 6 SPEED INDEX

Kushineta / boshti i dhëmbëzorëve të përparëm: SEMI CARTRIDGE / 5 PIECES

Pedalet: Children’s PVC (9/16’’ THREAD)

Këmbëzat: ÇELIK

Gomat: Ponely 20x2.10