Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Helmet për çiklizëm / Polisport - RIDE fushia fluo-black mat

Helmet për çiklizëm / Polisport - RIDE fushia fluo-black mat
Helmet për çiklizëm / Polisport - RIDE fushia fluo-black mat
Helmet për çiklizëm / Polisport - RIDE fushia fluo-black mat
Helmet për çiklizëm / Polisport - RIDE fushia fluo-black mat
Helmet për çiklizëm / Polisport - RIDE fushia fluo-black mat
  • Barkodi: 5604415094217
€23.00

Opcionet

E dizajnuar për MTB ose Trekking

Me një dizajn të hollë, kjo helmetë përmban jastëkë të brendshëm të lëvizshëm për të ndihmuar në menaxhimin e djersitjes së çiklistit

Rripat janë të butë dhe të sigurt në një parzmore me 3 pika, duke siguruar një përshtatje optimale

Pesha: 250gr