Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Helmet për çiklizëm për fëmijë / Polisport JEANS

Helmet për çiklizëm për fëmijë / Polisport JEANS
Helmet për çiklizëm për fëmijë / Polisport JEANS
Helmet për çiklizëm për fëmijë / Polisport JEANS
E fundit
Helmet për çiklizëm për fëmijë / Polisport JEANS
Helmet për çiklizëm për fëmijë / Polisport JEANS
Helmet për çiklizëm për fëmijë / Polisport JEANS
Helmet për çiklizëm për fëmijë / Polisport JEANS
  • Barkodi: 5604415083082
€22.00

Opcionet

Kanalet e ajrit: 9 Kanalet të ajrit

Rrip sigurie me 3 pika dhe sistem bllokimi i lehtë

Tipi i montimit: Montimi i rregullt

Madhësia e rrethit të kokës: 52-56 cm (S)

Standardet e Sigurisë: EC-EN 1078

Për: Fëmijë

Pesha: 235 gr