Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Konstruksion basketbolli lëvizës / Garlando - Houston, BA-12

Konstruksion basketbolli lëvizës / Garlando - Houston, BA-12
Konstruksion basketbolli lëvizës / Garlando - Houston, BA-12
Konstruksion basketbolli lëvizës / Garlando - Houston, BA-12
Konstruksion basketbolli lëvizës / Garlando - Houston, BA-12
Konstruksion basketbolli lëvizës / Garlando - Houston, BA-12
Konstruksion basketbolli lëvizës / Garlando - Houston, BA-12
Konstruksion basketbolli lëvizës / Garlando - Houston, BA-12
Nuk ka në stok
Konstruksion basketbolli lëvizës / Garlando - Houston, BA-12
Konstruksion basketbolli lëvizës / Garlando - Houston, BA-12
Konstruksion basketbolli lëvizës / Garlando - Houston, BA-12
Konstruksion basketbolli lëvizës / Garlando - Houston, BA-12
Konstruksion basketbolli lëvizës / Garlando - Houston, BA-12
Konstruksion basketbolli lëvizës / Garlando - Houston, BA-12
Konstruksion basketbolli lëvizës / Garlando - Houston, BA-12
Konstruksion basketbolli lëvizës / Garlando - Houston, BA-12
  • Barkodi: 8029975800165
€355.00

Strukturë vertikale me lartësi të rregullueshme, në gyp çeliku teleskopik Ø 60 mm dhe mbajtëse përforcuese, e veshur me pluhur në ngjyrë të zezë.

Mekanizmi praktik dhe i sigurt i mbylljes së kolonës në lartësinë e dëshiruar

Lehtë i transportueshëm falë dy rrotave në bazë.

Në përputhje me standardet e harmonizuara evropiane të sigurisë EN 71.

Lartësia e koshit: 225cm -305cm

Tabela: 112cm x 72cm x 3cm me material aktilik

Unaza: Ø45cm

Pesha kur mbushet em ujë: 90kg

Pesha neto: 22kg