Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Rrjetë universale për pingpong, me mbajtese / Garlando - 2CA-144

Rrjetë universale për pingpong, me mbajtese / Garlando - 2CA-144
Rrjetë universale për pingpong, me mbajtese / Garlando - 2CA-144
  • Barkodi: 8029975925561
€20.00

Një rrjetë universale për pingpong që i përshtatet çdo tavoline pingpong dhe vjen në përmasa zyrtare. 

Rrjeti ofrohet veçmas, pa bashkëngjitje apo shtylla. 

Ngjyra e zezë. 

Pesha: 200 g. 

Përmasat: 5 × 20 × 15 cm. 

Model universal