Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Çelës për biçikletë / SHIMANO patronen YC-29BB-2A

Çelës për biçikletë / SHIMANO patronen YC-29BB-2A
Çelës për biçikletë / SHIMANO patronen YC-29BB-2A
  • Barkodi: 8605044925122
€18.00

Mjet për montim/çmontim kupat e jashtme Shimano Hollowtech II, Race Face dhe Campagnolo me kokë mesatare me 16 pika dhe dorezë të rehatshme.

Përshtatet kupat e jashtme me kokë të mesme me 16 nivele, me diametër 44 mm.

Gjatësia e dorezës mundëson punën e çmontimit dhe montimit të pedaleve me lehtësi.

Doreza e mjetit është e pajisur me një dorezë gome ergonomike.