Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Shishe uji / ELITE FLY MTB black 750ml

Shishe uji / ELITE FLY MTB black 750ml
Shishe uji / ELITE FLY MTB black 750ml
  • Barkodi: 8020775042328
€7.00

Me vetëm 58g jashtëzakonisht të lehtë për madhësinë 750 ml

Kapak i dizajnuar në mënyrë ergonomike, i bërë nga materiale të ndryshme dhe një valvul prej silikoni të butë, pa erë dhe pa shije për mbushje dhe pastrim të lehtë, si dhe shpërndarje të lëngjeve me rrjedhje të lartë.