Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

SHISHE UJI ELITE FLY MTB clear 750ml

SHISHE UJI ELITE FLY MTB clear 750ml
SHISHE UJI ELITE FLY MTB clear 750ml
  • Barkodi: 8020775035955
€7.50

Pesha jashtëzakonisht e lehtë me vetëm 58 g për një madhësi 750 ml

Kapak i dizajnuar në mënyrë ergonomike, i bërë nga materiale të ndryshme dhe valvul silikoni i butë, pa erë dhe shije, për mbushje dhe pastrim të lehtë si dhe shpërndarje të lëngjeve me rrjedhje të lartë

Pamje e re jashtëzakonisht sportive dhe e veçantë, me kapje të mirë dhe grimcim.

Me një diametër prej 74 mm, i përshtatshëm për kafaze shishe normale dhe me një lartësi prej vetëm 225 mm (për madhësinë 750 ml), shumë kompakt dhe për këtë arsye i përshtatshëm për korniza të vogla