Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Shishe uji / ELITE JET black 950ml

Shishe uji / ELITE JET black 950ml
Shishe uji / ELITE JET black 950ml
  • Barkodi: 8605006441608
€6.00

Dizajn elegant në material shtrydhës polietileni të butë, pastrim të lehtë dhe me rrjedhje të lartë.

Pamje e re, jashtëzakonisht sportive dhe e pagabueshme me kapje të mirë dhe grimcim.

Kapak i lehtë për t'u pastruar, me kapak praktik për t'u mbrojtur nga pluhuri, balta dhe ndikime të tjera të jashtme.

E përputhshme me të gjithë mbajtëset konvencionale të shisheve të ujit.

Pa BPA dhe 100% bio i riciklueshëm.

I sigurt në larës enësh deri në maksimum 75°C

Modeli: Jet

Vëllimi: 950 ml

Diametri: 74 mm

Materiali: Polietilen