Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Top për pingpong / Donic 608523x6 2*

Top për pingpong / Donic 608523x6 2*
Top për pingpong / Donic 608523x6 2*
Top për pingpong / Donic 608523x6 2*
Top për pingpong / Donic 608523x6 2*
Top për pingpong / Donic 608523x6 2*
  • Barkodi: 4000885085235
€5.50

Me dy yje

Të përshtatshëm për fillestar dhe mesatar

Sasia ne pako: 6 copë