Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Brez për karate / Dosmai - KK-240

Brez për karate / Dosmai - KK-240
Brez për karate / Dosmai - KK-240
  • Barkodi: 8680034502743
€6.00

Opcionet

Materiali: pambuk i klasit të parë 250 gr/m² + material poliestër dhe pëlhurë e endur.

Në mbushjen e brendshme është përdorur leckë e papërpunuar 450 gr/m² (±3%).

Gjatësia: 290 cm