Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Dorëza për boks EL-343, 16oz / Dosmai, e kuqe, e zezë, e kaltërt

Dorëza për boks EL-343, 16oz / Dosmai, e kuqe, e zezë, e kaltërt
Dorëza për boks EL-343, 16oz / Dosmai, e kuqe, e zezë, e kaltërt
Dorëza për boks EL-343, 16oz / Dosmai, e kuqe, e zezë, e kaltërt
Dorëza për boks EL-343, 16oz / Dosmai, e kuqe, e zezë, e kaltërt
Dorëza për boks EL-343, 16oz / Dosmai, e kuqe, e zezë, e kaltërt
Dorëza për boks EL-343, 16oz / Dosmai, e kuqe, e zezë, e kaltërt
Dorëza për boks EL-343, 16oz / Dosmai, e kuqe, e zezë, e kaltërt
Dorëza për boks EL-343, 16oz / Dosmai, e kuqe, e zezë, e kaltërt
Dorëza për boks EL-343, 16oz / Dosmai, e kuqe, e zezë, e kaltërt
  • Barkodi: 0000000017110
€55.00

Opcionet

Projektuar posaçërisht nga 390 gr/m² lëkure e veshur me PU dhe ofron lehtësi në përdorim për boksierin dhe partnerin e tij stërvitor falë dizajnit të saj inovativ.

Sistemi i brendshëm me shkumë me shumë shtresa ofron mbrojtje të shkëlqyer të duarve dhe kyçeve për stërvitjet tuaja

Rehati unike gjatë veshjes falë formës ergonomike dhe shkumës me tre densitet

6 – 8oz është madhësi për fëmijë dhe është e përshatshme për përdorim nga fëmijët

10oz përdoret përgjithësisht në gara

12-14-16oz përdoret në stërvitje sepse janë të rënda dhe të vrazhda