Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Dorëza për Kick Box - Dosmai

Dorëza për Kick Box - Dosmai
Dorëza për Kick Box - Dosmai
Dorëza për Kick Box - Dosmai
Dorëza për Kick Box - Dosmai
Dorëza për Kick Box - Dosmai
Dorëza për Kick Box - Dosmai
Dorëza për Kick Box - Dosmai
Dorëza për Kick Box - Dosmai
Dorëza për Kick Box - Dosmai
  • Barkodi: 0000000EL-286
€30.00

Opcionet

Lëkurë cilësore 390 gr/m² e veshur me PU dhe e mbushur me poliuretani special.

Kyçet janë velcro.

Mund të përdoret në trajnime dhe për gara MMA