Sporting
Shporta

Deri në 35% Zbritje në produktet e Notit

Biçikletë për ushtrime profesionale / NordicTrack - Pro racing bike - Gx 3.9

Biçikletë për ushtrime profesionale / NordicTrack - Pro racing bike - Gx 3.9
Biçikletë për ushtrime profesionale / NordicTrack - Pro racing bike - Gx 3.9
Biçikletë për ushtrime profesionale / NordicTrack - Pro racing bike - Gx 3.9
Biçikletë për ushtrime profesionale / NordicTrack - Pro racing bike - Gx 3.9
Biçikletë për ushtrime profesionale / NordicTrack - Pro racing bike - Gx 3.9
Biçikletë për ushtrime profesionale / NordicTrack - Pro racing bike - Gx 3.9
E fundit
Biçikletë për ushtrime profesionale / NordicTrack - Pro racing bike - Gx 3.9
Biçikletë për ushtrime profesionale / NordicTrack - Pro racing bike - Gx 3.9
Biçikletë për ushtrime profesionale / NordicTrack - Pro racing bike - Gx 3.9
Biçikletë për ushtrime profesionale / NordicTrack - Pro racing bike - Gx 3.9
Biçikletë për ushtrime profesionale / NordicTrack - Pro racing bike - Gx 3.9
Biçikletë për ushtrime profesionale / NordicTrack - Pro racing bike - Gx 3.9
Biçikletë për ushtrime profesionale / NordicTrack - Pro racing bike - Gx 3.9
  • Barkodi: 43619805628
€700.00

Biçikleta e re Nodictrack GX 3.9 Sport është  mjeti i përsosur për të përmirësuar shpejt gjendjen tuaj fizike,  për të forcuar sistemin tuaj kardiovaskular dhe për të tonifikuar muskujt tuaj.

 

o   Ekrani i konsolës: Konsolë LCD

o   Niveli i Rezistencës: Rezistencë e rregullueshme

o   Ulësja: E rregullueshme

o   Pedale:Të dyfishta

o   Kapaciteti maksimal i përdoruesit: 115kg

o   Pesha e produktit: 47kg

o   Dimensioni: 127 x 54 x 114cm

o   Karakteristikat e integruara: Rrotat e transportit të montuara përpara

o   Inercia efektive: 18 kg

o   Volant: 18 kg

o   Dimensionet në formë të paketuar: 106cm x 26cm x 84cm