Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Aksesorë për Vault / NordicTrack - NTB15019-INT

Aksesorë për Vault / NordicTrack - NTB15019-INT
Aksesorë për Vault / NordicTrack - NTB15019-INT
Aksesorë për Vault / NordicTrack - NTB15019-INT
Aksesorë për Vault / NordicTrack - NTB15019-INT
Aksesorë për Vault / NordicTrack - NTB15019-INT
Aksesorë për Vault / NordicTrack - NTB15019-INT
Aksesorë për Vault / NordicTrack - NTB15019-INT
E fundit
Aksesorë për Vault / NordicTrack - NTB15019-INT
Aksesorë për Vault / NordicTrack - NTB15019-INT
Aksesorë për Vault / NordicTrack - NTB15019-INT
Aksesorë për Vault / NordicTrack - NTB15019-INT
Aksesorë për Vault / NordicTrack - NTB15019-INT
Aksesorë për Vault / NordicTrack - NTB15019-INT
Aksesorë për Vault / NordicTrack - NTB15019-INT
Aksesorë për Vault / NordicTrack - NTB15019-INT
  • Barkodi: 110009227
€1,300.00

Aksesorë për Vault / NordicTrack - NTB15019-INT

https://www.sportingks.com/index.php?route=product/product&product_id=2952


6 set pasha të NordicTrack

2 kettlebell të NordicTrack

3 Goma për rezistencë të rëndë

3 Goma për rezistencë të lehta,të mesme dhe të rënda

Dyshek për ushtrime

Dy blloqe për Yoga

Peshqir pastrimi me microfiber 17” x 17”.

135kg peshë në kuti (përmasat e kustisë: 84x76x30cm)