Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Biçikleta Magnetike / Pro- Form - 225 - CSX

Biçikleta Magnetike / Pro- Form - 225 - CSX
Biçikleta Magnetike / Pro- Form - 225 - CSX
Biçikleta Magnetike / Pro- Form - 225 - CSX
Biçikleta Magnetike / Pro- Form - 225 - CSX
E fundit
Biçikleta Magnetike / Pro- Form - 225 - CSX
Biçikleta Magnetike / Pro- Form - 225 - CSX
Biçikleta Magnetike / Pro- Form - 225 - CSX
Biçikleta Magnetike / Pro- Form - 225 - CSX
Biçikleta Magnetike / Pro- Form - 225 - CSX
  • Barkodi: 43619684117
€600.00

Biçikleta Magnetike 225 CSX është dizajnuar për të imituar përvojën përfundimtare të çiklizmit në natyrë. Lëvizja rrethore është e qetë dhe e natyrshme, kështu që ju mund të ruani formën dhe teknikën tuaj të pedalimit ashtu si do të bënit në ciklin tuaj në natyrë.

 

Biçikleta Magnetike 225 CSX përmban 20 programe stërvitore të disponueshme përmes konsolës së ekranit për të synuar gjithmonë performancë më të mirë.

 

o   Ekrani i konsolës: Ekran LED

o   Niveli i Rezistencës: 20 nivele

o   Sistemi i rezistencës: Ekran LED

o   Stërvitje: 20 Programe

o   Ulësja: Ulëse e rregullueshme

o   Pedale: Pedale rezistente ndaj rrëshqitjes

o   Matja e rrahjeve të zemrës: Nëpërmjet sensorëve të kapjes së dorës

o   Kapaciteti maksimal i përdoruesit: 125 kg

o   Pesha e produktit: 34 kg

o   Dimensionet: 43" x 23" x 61"

o   Karakteristikat e integruara: tifoz i integruar

o   Bateria: Nuk përmban bateri