Sporting
Shporta

Deri në 35% Zbritje në produktet e Notit

Biçikleta për ushtrime / Proform - SPIN BIKE - TDF CBS

Biçikleta për ushtrime / Proform - SPIN BIKE - TDF CBS
Biçikleta për ushtrime / Proform - SPIN BIKE - TDF CBS
Biçikleta për ushtrime / Proform - SPIN BIKE - TDF CBS
Biçikleta për ushtrime / Proform - SPIN BIKE - TDF CBS
Biçikleta për ushtrime / Proform - SPIN BIKE - TDF CBS
Biçikleta për ushtrime / Proform - SPIN BIKE - TDF CBS
Biçikleta për ushtrime / Proform - SPIN BIKE - TDF CBS
E fundit
Biçikleta për ushtrime / Proform - SPIN BIKE - TDF CBS
Biçikleta për ushtrime / Proform - SPIN BIKE - TDF CBS
Biçikleta për ushtrime / Proform - SPIN BIKE - TDF CBS
Biçikleta për ushtrime / Proform - SPIN BIKE - TDF CBS
Biçikleta për ushtrime / Proform - SPIN BIKE - TDF CBS
Biçikleta për ushtrime / Proform - SPIN BIKE - TDF CBS
Biçikleta për ushtrime / Proform - SPIN BIKE - TDF CBS
Biçikleta për ushtrime / Proform - SPIN BIKE - TDF CBS
  • Barkodi: 43619527568
€799.00

Biçikleta për ushtrime ProForm Tour de France CBC nuk është thjesht një biçikletë stërvitore, ajo është një biçikletë interaktive me teknologji inovative.

Tour de France CBC përshtatet me topografinë e rrugës, duke simuluar një rrugë të vërtetë.

Falë teknologjisë interaktive të iFit, ju mund të pedaloni në të gjithë botën. Zgjidhni nga 24 qarqet e preferuara ose akoma më mirë, krijoni turneun tuaj! Duke përdorur teknologjinë Google Maps, ky aplikacion i zhvilluar nga ProForm i quajtur iFit Coach Ready simulon automatikisht çdo kodër, çdo pengesë që mund të hasni në rrugën tuaj sikur të ishte një garë e vërtetë.

 

Specifikimet:
- E përputhshme me iFit Bluetooth
- Inercia e timonit: 10 kg
- Rezistenca: SMR Silent Magnetic
- Rezistencë dixhitale inteligjente 16 nivele
- Sistemi i frenimit me ndalesë të shpejtë - Mbështetja e
integruar e tabletit
- Shalë e rregullueshme horizontalisht dhe vertikalisht - timon
i rregullueshëm, jo ​​rrëshqitës, me shumë pozicione
- Pedale me kapëse dhe rripa për rregullimin e këmbëve
- Rrotat e përparme të transportit
- Këmbët e nivelimit të rregullueshëm me diametër të madh

Teknologjia:
- iFit / Bluetooth
Kjo ju lejon të kryeni seanca trajnimi inteligjente që ju lejojnë të arrini objektivat tuaja më shpejt. Kjo teknologji me valë ju ofron ushtrime të kryera me Google Maps, stërvitje të dizajnuara nga Jillian Michaels me kontroll automatik të shpejtësisë dhe prirjes. Është një përvojë unike stërvitore që ju lejon të personalizoni programin tuaj të fitnesit, të merrni automatikisht seancat tuaja të trajnimit dhe të menaxhoni profilin tuaj në internet.