Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Top volejbolli zyrtar i lojës, miratuar nga FIVB / Mikasa - V200W

Top volejbolli zyrtar i lojës, miratuar nga FIVB / Mikasa - V200W
Top volejbolli zyrtar i lojës, miratuar nga FIVB / Mikasa - V200W
  • Barkodi: 4907225880980
€110.00

V200W përmban një dizajn aerodinamik të balancuar në mënyrë të përsosur, me 18 panele që përmirëson lëvizjen e topit dhe u jep lojtarëve kontroll më të madh. Me dukshmëri të përmirësuar,

 

Madhësia: 5 (65-67 cm)

Pesha: 260-280 g

Mbulesa e përbërë nga Micro-Fiber me dy gropëzime

Funksionaliteti kundër djersës i aplikuar në mbulesën e përbërë

Kontrolli superior i topit