Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Top volejbolli / Mikasa - V350W

Top volejbolli / Mikasa - V350W
Top volejbolli / Mikasa - V350W
Top volejbolli / Mikasa - V350W
Top volejbolli / Mikasa - V350W
Top volejbolli / Mikasa - V350W
Top volejbolli / Mikasa - V350W
Top volejbolli / Mikasa - V350W
Top volejbolli / Mikasa - V350W
Top volejbolli / Mikasa - V350W
Top volejbolli / Mikasa - V350W
Top volejbolli / Mikasa - V350W
  • Barkodi: 4907225861071
€28.00

Pesha dhe madhësia zyrtare (260 - 280 g, 65 - 67 cm)

 PU-material i butë i sipërm për trajtim të shkëlqyeshëm – Jashtëzakonisht të rehatshme me prekje

Panele të qepura

Miratuar nga DVV