Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Plastik clips per shufra olimpike

Plastik clips per shufra olimpike
Plastik clips per shufra olimpike
  • Barkodi: 0000000016254
€10.00

Nuk duhet të shqetësoheni për humbjen e pllakave të peshës gjatë një ngritjeje. Mbani pllakat tuaja të peshës në shirit dhe jashtë dyshemesë me një palë kapëse. Këto kapëse fiksohen në mënyrë të sigurt dhe lehtësisht në shufra. Ato kanë shkyçje të shpejtë dhe të thjeshtë për humbjen e shtimit/heqjes së pllakave të peshave. Kapëset i mbajnë fort të gjitha pllakat e peshës mbi shufra. Ato janë bërë për t'u përshtatur në shiritin standard olimpik "2 me diametër".