Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Mbajtëse për skija / Menabo IGLOO

Mbajtëse për skija / Menabo IGLOO
Mbajtëse për skija / Menabo IGLOO
  • Barkodi: 8003168106043
€60.00

Mbajtëset magnetike për skija Igloo ju lejon të transportoni 2 palë ski pa një mbështetje bazë në çatinë e automjetit tuaj. Montohet shpejt dhe pa mjete thjesht duke e vendosur në çati. Një magnet dhe një rrip shtesë plastik i bashkangjitur në derën e shoferit sigurojnë që mbajtësi i skive Igloo të jetë i sigurt në automjetin tuaj.

 

Numri i skijave: 2 Palë

Vendi i vendosjes: Në çatinë e automjetit

Pesha: 2,63 kg