Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Mbajtëse për skija dhe snowboard / Menabo ACONCAGUA magnet

Mbajtëse për skija dhe snowboard / Menabo ACONCAGUA magnet
Mbajtëse për skija dhe snowboard / Menabo ACONCAGUA magnet
Mbajtëse për skija dhe snowboard / Menabo ACONCAGUA magnet
Mbajtëse për skija dhe snowboard / Menabo ACONCAGUA magnet
Mbajtëse për skija dhe snowboard / Menabo ACONCAGUA magnet
Mbajtëse për skija dhe snowboard / Menabo ACONCAGUA magnet
Mbajtëse për skija dhe snowboard / Menabo ACONCAGUA magnet
Mbajtëse për skija dhe snowboard / Menabo ACONCAGUA magnet
Mbajtëse për skija dhe snowboard / Menabo ACONCAGUA magnet
Mbajtëse për skija dhe snowboard / Menabo ACONCAGUA magnet
Mbajtëse për skija dhe snowboard / Menabo ACONCAGUA magnet
Mbajtëse për skija dhe snowboard / Menabo ACONCAGUA magnet
Mbajtëse për skija dhe snowboard / Menabo ACONCAGUA magnet
  • Barkodi: 8003168112044
€165.00

Mbajtës magnetike për skija me mbrojtje kundër vjedhjes, i cili mbron raftin dhe skijat/snowboarding tuaj.

Mund të mbajë 3 palë skija dhe 2 snowboard.

Jashtëzakonisht e lehtë për t'u fiksuar në çatinë e makinës suaj pa përdorimin e mjeteve, e përputhshme me të gjitha montimet e çatisë

Dimensionet 19. 6" x 17". 3" x 8" 15 cm