Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Mbajtese per skija dhe snowboard / ICEBERG 4

Mbajtese per skija dhe snowboard / ICEBERG 4
Mbajtese per skija dhe snowboard / ICEBERG 4
Mbajtese per skija dhe snowboard / ICEBERG 4
Mbajtese per skija dhe snowboard / ICEBERG 4
Mbajtese per skija dhe snowboard / ICEBERG 4
  • Barkodi: 8003168013914
€55.00

Përbëhet prej aluminit dhe plastikës së fortë. Shumë i sigurt dhe praktik, modeli Iceberg është i thjeshtë dhe i shpejtë për t'u përdorur: mund të instalohet në të gjitha llojet e shufrave të çatisë me anë të fiksimit standard të sistemit T 20 mm (0,78”) ose si alternativë me komplet opsional të fiksimit të jashtëm (maks. 80 mm / 3.1").

Përmban një sistem të dyfishtë kundër vjedhjes për transportuesin si dhe për ski/snowboard.

Konceptuar për:  4 palë skija ose 2 snowboard me ngarkesë maksimale prej 28kg

Bllokimi kundër vjedhjes: i përfshirë