Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Mbajtëse për Skija dhe Shkopinjë të Skijimit / Menabo Viking

Mbajtëse për Skija dhe Shkopinjë të Skijimit / Menabo Viking
Mbajtëse për Skija dhe Shkopinjë të Skijimit / Menabo Viking
Mbajtëse për Skija dhe Shkopinjë të Skijimit / Menabo Viking
Mbajtëse për Skija dhe Shkopinjë të Skijimit / Menabo Viking
Mbajtëse për Skija dhe Shkopinjë të Skijimit / Menabo Viking
  • Barkodi: 8003168113041
€115.00

o   Për 2 palë skija përfshirë shkopinjtë e skijimit

o   Me mbrotje kundër vjedhjes

o   Gjerësia maksimale e skijave: 83 mm

o   Lartësia maksimale e skijave: 55 mm

Zgjidhja optimale për udhëtimet spontane të skijave!

Mund të montohet në sekonda në pothuajse të gjitha çatitë e automjeteve pa mjete falë mbajtësit magnetik.