Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Reketa pingpongu / TIMO BOLL Bronze

Reketa pingpongu / TIMO BOLL Bronze
Nuk ka në stok
Reketa pingpongu / TIMO BOLL Bronze
  • Barkodi: 4001078850111
€35.00

Brendi: Butterfly

Kodi: 4001078850111


o   Teh me 5 shtresa me një dorezë në formë të ndezur

o   Flutur e kuqe dhe e zezë gome e miratuar nga Adoy ITTF me sfungjer 1,5 mm

o   Shkop i mirë kontrolli për fillestarët

o   Shirit mbrojtës i skajit

o   Tkurr mbështjellë

o   Etiketë e varur për shfaqje të lehtë

o   Shfaq paketimin përpara dhe mbrapa

o   Etiketa e përparme tërheqëse me Timo Boll

o   Miratuar nga Timo Boll

o   Shpejtësia 40, rrotullimi 40, Kontrolli 100