Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Peshore elektronike / Tanita BC-545N

Peshore elektronike / Tanita BC-545N
Peshore elektronike / Tanita BC-545N
Peshore elektronike / Tanita BC-545N
Peshore elektronike / Tanita BC-545N
Peshore elektronike / Tanita BC-545N
Nuk ka në stok
Peshore elektronike / Tanita BC-545N
Peshore elektronike / Tanita BC-545N
Peshore elektronike / Tanita BC-545N
Peshore elektronike / Tanita BC-545N
Peshore elektronike / Tanita BC-545N
Peshore elektronike / Tanita BC-545N
  • Barkodi: 4904785813953
€290.00

Matje unike segmentale: Yndyra e trupit dhe masa muskulore për krah, këmbë dhe trung

10 matje të përbërjes së trupit: Pesha, BMI, Masa yndyrore, Masa muskulore, Yndyra viscerale, Uji total i Trupit, Shkalla Metabolike Bazale, Mosha metabolike, Vlerësimi i Fizikës, Masa kockore

Matje unike Tanite: Mosha metabolike, e vetmja moshë që mund ta ktheni mbrapsht!!

Pesha, BMI dhe masa yndyrore për FËMIJËT 5-17 vjeç

Kapaciteti i peshës: 150 kg, modaliteti i atletit dhe i ftuarit, 5 persona automatikisht

Një lexim i saktë nuk do të jetë i mundur nëse shputat e këmbëve tuaja nuk janë të pastra, ose nëse gjunjët janë të përthyer ose jeni në një pozicion ulur

Vendoseni platformën matëse në një sipërfaqe të fortë dhe të sheshtë ku ka dridhje minimale për të siguruar matje të sigurt dhe të saktë.


Parametrat teknike që mat kjo peshore: përqindja e yndyrës trupore - 0.1%, përqindja e ujit të trupit - 0.1%, masa e muskujve - 0.1 kg, masë kockore - 0.1 kg, metabolizmi bazal - kcal / kJ, kapaciteti peshues - 150 kg, saktësia e peshimit 100 g, funksioni i vlerave të mëparshme të matura (javë, 14 ditë - 12 muaj), orën, kalendarin.