Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Peshore elektronike / Tanita BC-601

Peshore elektronike / Tanita BC-601
Peshore elektronike / Tanita BC-601
Peshore elektronike / Tanita BC-601
Peshore elektronike / Tanita BC-601
Nuk ka në stok
Peshore elektronike / Tanita BC-601
Peshore elektronike / Tanita BC-601
Peshore elektronike / Tanita BC-601
Peshore elektronike / Tanita BC-601
Peshore elektronike / Tanita BC-601
  • Barkodi: 4904785818590
€290.00

Pesha maksimale: 150kg

Dimensionet: 40,2x35,4x7,2cm

Kombinon teknologjinë më të fundit të trupit segmental: Karta SD e përfshirë

Ekzaminon pesë zona dhe pjesë të trupit: krahët dhe këmbët si dhe zonën bazë të barkut

Ekran i madh LCD me ngjyra

Përdoret me softuerin personal GMON për informacion të thelluar dhe grafikë të zgjeruar.

Ofron informacion të detajuar në lidhje me përqindjen e yndyrës në trup dhe masën e muskujve

Rrit performancën atletike dhe identifikon pabarazitë fizike dhe psikologjike