Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Peshore elektronike / Tanita RD-545-SV

Peshore elektronike / Tanita RD-545-SV
Peshore elektronike / Tanita RD-545-SV
Peshore elektronike / Tanita RD-545-SV
Peshore elektronike / Tanita RD-545-SV
Peshore elektronike / Tanita RD-545-SV
Peshore elektronike / Tanita RD-545-SV
Peshore elektronike / Tanita RD-545-SV
Nuk ka në stok
Peshore elektronike / Tanita RD-545-SV
Peshore elektronike / Tanita RD-545-SV
Peshore elektronike / Tanita RD-545-SV
Peshore elektronike / Tanita RD-545-SV
Peshore elektronike / Tanita RD-545-SV
Peshore elektronike / Tanita RD-545-SV
Peshore elektronike / Tanita RD-545-SV
Peshore elektronike / Tanita RD-545-SV
  • Barkodi: 4904785171220
€667.00

Tanita RD-545 është shkalla e fundit për matjen e përbërjes së trupit tuaj. Matja e segmentit bëhet me teknologjinë 4C të Tanita. RD-545 përmban më shumë se 20 matje të trupit dhe ju lehtë mund ta ruani të dhënat tuaja në aplikacionin Tanitas.

Matjet: Masa kockore, BMR (Metabolizmi metabolik), DCI (Marrja ditore e kalorive), Vlerësimi fizik, Yndyra trupore, Uji i trupit, Mosha metabolike, Masa muskulore, Yndyra organike, BMI

 

Karakteristikat:

·         Përshtatme me iPhone dhe Android

·         Bluetooth

·         Njohja automatike

·         Funksioni i rikujtimit

·         Ora dhe kalendari

·         Modaliteti i mysafirëve

·         Modaliteti i atletit

·         Memorie për 4 përdorues

 

Specifikat:

·         Pesha totale - 200 kg

·         yndyra e trupit %

·         BMI

·         % e ujit total të trupit

·         Marrja ditore e kalorive (DCI)

·         Masa muskulore

·         Vlerësimi i fizikës

·         Masa kockore

·         Metabolizmi bazal

·         Mosha metabolike

·         Masa kockore

·         Yndyra viscerale

·         Muskujt e analizës segmentale

·         Analiza e segmentit yndyrë