Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Biçikleta për ushtrime / Rogue - Echo bike

Biçikleta për ushtrime / Rogue - Echo bike
Biçikleta për ushtrime / Rogue - Echo bike
Biçikleta për ushtrime / Rogue - Echo bike
Biçikleta për ushtrime / Rogue - Echo bike
Biçikleta për ushtrime / Rogue - Echo bike
Biçikleta për ushtrime / Rogue - Echo bike
Nuk ka në stok
Biçikleta për ushtrime / Rogue - Echo bike
Biçikleta për ushtrime / Rogue - Echo bike
Biçikleta për ushtrime / Rogue - Echo bike
Biçikleta për ushtrime / Rogue - Echo bike
Biçikleta për ushtrime / Rogue - Echo bike
Biçikleta për ushtrime / Rogue - Echo bike
Biçikleta për ushtrime / Rogue - Echo bike
  • Barkodi: 0000EU-IP0895
€1,820.00

Hapi ose Gjurma (gjerësia): 52,75 H x 58,875 L x 29,875

Pesha: 127 lbs (57kg)

Dimensionet e sediljes: 10,5 L x 10,75 W

Trajnimi i makinës: ngasje me rrip

Pedale: Metal me nyje kapëse

Diametri i ventilatorit: 29

Ekrani: LCD

Specifikat: shpejtësia, ritmi, intervalet, distanca, kaloritë, vat dhe rrahjet e zemrës

Shtesa: Mbrojtës opsional kundër erës, mbajtëse shishe uji dhe mbajtës celulari

Kufiri i peshës: 350 lbs (159kg)