Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Traka per vrapim OFFICE Track 7895-500

Traka per vrapim OFFICE Track 7895-500
Traka per vrapim OFFICE Track 7895-500
Traka per vrapim OFFICE Track 7895-500
Traka per vrapim OFFICE Track 7895-500
Traka per vrapim OFFICE Track 7895-500
Traka per vrapim OFFICE Track 7895-500
Traka per vrapim OFFICE Track 7895-500
  • Barkodi: 4001397568513
€2,400.00

Trakë vrapimi Kettler OFFICE Track, dizajnuar për zyre dhe persona që dëshirojnë të jenë më aktiv.

Brendi : Kettler
Ngjyra : E zezë
Pesha : 73 kg
Mban peshë deri në 180 kg
Shpejtësia : 0.1-6
Dimensionet : 135 x 55 cm