Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Çantë për pishinë / Speedo - Deluxe Ventilator Mesh Bag

Çantë për pishinë / Speedo - Deluxe Ventilator Mesh Bag
Çantë për pishinë / Speedo - Deluxe Ventilator Mesh Bag
Çantë për pishinë / Speedo - Deluxe Ventilator Mesh Bag
Çantë për pishinë / Speedo - Deluxe Ventilator Mesh Bag
Çantë për pishinë / Speedo - Deluxe Ventilator Mesh Bag
  • Barkodi: 5053744268828
€19.00

Brendi: Speedo

E qëndrueshme, e besueshme dhe me hapësirë për të gjitha pajisjet tuaja të notit
Përmasat: 610x 432 mm

Kapaciteti: 33 litra