Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Proform / HIIT L6 - Eliptike

Proform / HIIT L6 - Eliptike
Proform / HIIT L6 - Eliptike
Proform / HIIT L6 - Eliptike
Proform / HIIT L6 - Eliptike
Proform / HIIT L6 - Eliptike
E fundit
Proform / HIIT L6 - Eliptike
Proform / HIIT L6 - Eliptike
Proform / HIIT L6 - Eliptike
Proform / HIIT L6 - Eliptike
Proform / HIIT L6 - Eliptike
Proform / HIIT L6 - Eliptike
  • Barkodi: 0043619766622
€1,399.00

Gjatësia e hapit: 5” (13 cm) horizontale dhe 10” (25 cm) vertikale eliptike

Nivelet e rezistences: 22 nivele me rezistence te qete magnetike

Kapaciteti maksimal i përdoruesit: 147 kg

Ventilator i ushtrimeve / Coolair 

Përmasat: Gjatësia = 170cm (67”), Gjerësia = 76cm (30”), Lartësia = 169cm (66,5”)

Pesha e produktit: 82kg

Interaktiviteti: iFit - përdorni aplikacionin iFit Smart Cardio në tabletët dhe telefonat inteligjentë të përputhshëm.