Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Kettler Crosstrainer “ OPTIMA 100 “

Kettler Crosstrainer “ OPTIMA 100 “
Kettler Crosstrainer “ OPTIMA 100 “
Kettler Crosstrainer “ OPTIMA 100 “
Kettler Crosstrainer “ OPTIMA 100 “
Kettler Crosstrainer “ OPTIMA 100 “
Kettler Crosstrainer “ OPTIMA 100 “
Kettler Crosstrainer “ OPTIMA 100 “
  • Barkodi: 7640119481166
€650.00

Sistemi i frenimit magnetik: Manual

Dimensionet: 115 x 160 x 62 cm

Ekrani: mundësi të leximit të të dhënave të tilla si rrotullimet e pedalit tuaj në minutë, shpejtësinë, rrahjet e zemrës, kohën e stërvitjes,konsumin e energjisë dhe distancën me një shikim.

Energjia: Me bateri

Pesha maksimale: 110kg

Pesha pajisjes: 52KG

Dorezat e dizajnuara në mënyrë ergonomike janë të pajisura me sensorë dore që ju lejojnë të kontrolloni pulsin tuaj.

Gjatësia e Hapit: 32 cm

Gjeresia e Hapit: 23cm

Dhe pas çdo seance stërvitore, ju merrni menjëherë vlerën mesatare përkatëse të performancës suaj të fundit.

E lehtë për të transportuar me ndihmën e rrotave