Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Traka per vrapim - Kettler ALPHA RUN - 200

Traka per vrapim - Kettler ALPHA RUN - 200
Traka per vrapim - Kettler ALPHA RUN - 200
Traka per vrapim - Kettler ALPHA RUN - 200
Traka per vrapim - Kettler ALPHA RUN - 200
Nuk ka në stok
Traka per vrapim - Kettler ALPHA RUN - 200
Traka per vrapim - Kettler ALPHA RUN - 200
Traka per vrapim - Kettler ALPHA RUN - 200
Traka per vrapim - Kettler ALPHA RUN - 200
Traka per vrapim - Kettler ALPHA RUN - 200
  • Barkodi: 7640119481272
€1,250.00

Motori: 2.5 hp

Shpejtësia: 18 km/h 

Pjerrësi: deri në 12%

Programet: 32 (programe të kontrolluara me puls (stërvitje HRC))

Stërvitje falas (Quickstart)

Llojet e Stërvitjeve: stërvitje me intervale, stërvitje të konfigurueshme, programe vrapimi në shtigje, vrapime përpjetë

Dimensionet e shiritit për vrapim: 47 x 135cm

Pesha e përdoruesit: 130kg

Mburoja e mbrojtjes së fëmijëve: pajisje shtesë në pjesën e pasme të rutines që parandalon tërheqjen e njerëzve, kafshëve dhe objekteve gjate veprimit