Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Dorëza dyanesore për pajisje të fitnesit MDN / Toorx

Dorëza dyanesore për pajisje të fitnesit MDN / Toorx
Dorëza dyanesore për pajisje të fitnesit MDN / Toorx
  • Barkodi: 8029975999258
€32.00

Doreza e dyfishtë ka një dorezë uretani.

Është bërë nga materiali me cilësi të lartë që siguron forcë dhe qëndrueshmëri.

Ideale për ata që duan të kryejnë tërheqje me rezultate optimale.

Për përdorim me një multi-stacion të drejtuar nga kabllo.