Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Tabelë për pikado / Harrows - PRO MATCHPLAY

Tabelë për pikado / Harrows - PRO MATCHPLAY
Tabelë për pikado / Harrows - PRO MATCHPLAY
Tabelë për pikado / Harrows - PRO MATCHPLAY
Tabelë për pikado / Harrows - PRO MATCHPLAY
Tabelë për pikado / Harrows - PRO MATCHPLAY
Tabelë për pikado / Harrows - PRO MATCHPLAY
Tabelë për pikado / Harrows - PRO MATCHPLAY
  • Barkodi: 5017626009688
€65.00

Harrows Pro Match Play Dartboard është prodhuar sipas Specifikimeve të Turneut Ndërkombëtar. Është një pllakë me densitet të lartë e cila përmban ndarës të telave me thikë dhe një unazë me numër të ulët shkëlqimi.

Densitet i lartë

Pa kapëse

Unaza numerike me shkëlqim të ulët