Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Traka për vrapim / NordicTrack - NTL15421-INT - EXP - 10i

Traka për vrapim / NordicTrack - NTL15421-INT - EXP - 10i
Traka për vrapim / NordicTrack - NTL15421-INT - EXP - 10i
Traka për vrapim / NordicTrack - NTL15421-INT - EXP - 10i
Traka për vrapim / NordicTrack - NTL15421-INT - EXP - 10i
Traka për vrapim / NordicTrack - NTL15421-INT - EXP - 10i
Traka për vrapim / NordicTrack - NTL15421-INT - EXP - 10i
Traka për vrapim / NordicTrack - NTL15421-INT - EXP - 10i
Traka për vrapim / NordicTrack - NTL15421-INT - EXP - 10i
Traka për vrapim / NordicTrack - NTL15421-INT - EXP - 10i
Traka për vrapim / NordicTrack - NTL15421-INT - EXP - 10i
Traka për vrapim / NordicTrack - NTL15421-INT - EXP - 10i
Traka për vrapim / NordicTrack - NTL15421-INT - EXP - 10i
Traka për vrapim / NordicTrack - NTL15421-INT - EXP - 10i
Traka për vrapim / NordicTrack - NTL15421-INT - EXP - 10i
Traka për vrapim / NordicTrack - NTL15421-INT - EXP - 10i
  • Barkodi: 43619661712
€2,300.00

Dimensionet: 210 x 89,5 x 151cm

Dimensionet në formë të palosur: 110 x 99 x 181cm

Pesha maksimale e përdoruesit: 136kg

Pesha e produktit: 100kg

Pjerrësia: -3 / 0 – 12% (Kontrollet OneTouch™)

Zona e vrapimit: 51 x 152cm

Dizajni i panelit: Ekran me prekje 10inç, me ngjyrë të plota

Fuqia motorike: 3.5 CHP Plus Motor

Shpejtësia maksimale (Km/h): 25km/h

 

Ifit: Trajnerët e Ifit përdorin kontrollet e shpejtësisë dhe të pjerrësisë për të rregulluar pjerrësinë, rënien dhe shpejtësinë e makinës suaj në kohë reale.