Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Crosstrainer / NordicTrack C - 5.5 - Elliptical

Crosstrainer / NordicTrack C - 5.5 - Elliptical
Crosstrainer / NordicTrack C - 5.5 - Elliptical
Crosstrainer / NordicTrack C - 5.5 - Elliptical
Crosstrainer / NordicTrack C - 5.5 - Elliptical
Crosstrainer / NordicTrack C - 5.5 - Elliptical
Crosstrainer / NordicTrack C - 5.5 - Elliptical
E fundit
Crosstrainer / NordicTrack C - 5.5 - Elliptical
Crosstrainer / NordicTrack C - 5.5 - Elliptical
Crosstrainer / NordicTrack C - 5.5 - Elliptical
Crosstrainer / NordicTrack C - 5.5 - Elliptical
Crosstrainer / NordicTrack C - 5.5 - Elliptical
Crosstrainer / NordicTrack C - 5.5 - Elliptical
Crosstrainer / NordicTrack C - 5.5 - Elliptical
  • Barkodi: 43619332964
€1,180.00

Gjatësia e hapit

18 inç manual - Hap i rregullueshëm

Rrota

Deri në 7Kg në mënyrë efektive

Rregullimi i rampës

Rampë manuale dhe e rregullueshme me 5 pozicione

Ekrani i konsolës

Ekran 5 inç me ndriçim të pasëm

Lidhshmëria / Aplikacioni

iFit

Argëtim

Dy altoparlantë 2 inç

Karakteristikat e integruara

Mbajtëse tabletash, mbajtëse për shishe uji

Nivelet e Rezistencës

20 Nivele të Rezistencës Dixhitale

Matja e HR

Monitor i rrahjeve të zemrës me pulse EKG

Pesha maksimale e rekomanduar e përdoruesit

125 kg

Pedalet

Pedale me përmasa të mëdha

Stërvitje

20 aplikacione për stërvitje

Pesha e produktit

79 kg

Pesha në kuti

93 kg

Dimensionet e montuara

169 x 63 x 169cm

Dimensionet e kutisë

178 x 37 x 77cm