Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Vault / NordicTrack - NTB15019-INT

Vault / NordicTrack - NTB15019-INT
Vault / NordicTrack - NTB15019-INT
Vault / NordicTrack - NTB15019-INT
Vault / NordicTrack - NTB15019-INT
Vault / NordicTrack - NTB15019-INT
Vault / NordicTrack - NTB15019-INT
Vault / NordicTrack - NTB15019-INT
Vault / NordicTrack - NTB15019-INT
Vault / NordicTrack - NTB15019-INT
Vault / NordicTrack - NTB15019-INT
Vault / NordicTrack - NTB15019-INT
Vault / NordicTrack - NTB15019-INT
Vault / NordicTrack - NTB15019-INT
  • Barkodi: 43619727913
€2,950.00

Një nga produktet më befasuese dhe inovative në treg, NordicTrack me produktin Vault sjell trajnimin interaktiv në një nivel të ri. Asnjëherë më parë një paketë kaq e plotë nuk ka ardhur në një dizajn të bukur dhe të hijshëm.


Informacionet kryesore:

o   Ekran me prekje 32", me cilësi të lartë

o   Stërvitje pa kufi me iFit duke përfshirë ushtrimet fizike, Jogën, Pilates dhe HIIT

o   iFit Family

o   Sipërfaqja e pasqyrës: 61 x 152 cm

o   Pasqyrë reflektuese rrotulluese 24" x 60".

o   Dy altoparlantë: 3" Bluetooth

o   Dollap për ruajtjen e aksesorëve stërvitor me rafte të rregullueshëm

o   Dimensionet: 61 cm x 36 cm x 185 cm