Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

ProForm VUE / PFB14820 - INT

ProForm VUE / PFB14820 - INT
ProForm VUE / PFB14820 - INT
ProForm VUE / PFB14820 - INT
ProForm VUE / PFB14820 - INT
ProForm VUE / PFB14820 - INT
ProForm VUE / PFB14820 - INT
ProForm VUE / PFB14820 - INT
ProForm VUE / PFB14820 - INT
ProForm VUE / PFB14820 - INT
ProForm VUE / PFB14820 - INT
E fundit
ProForm VUE / PFB14820 - INT
ProForm VUE / PFB14820 - INT
ProForm VUE / PFB14820 - INT
ProForm VUE / PFB14820 - INT
ProForm VUE / PFB14820 - INT
ProForm VUE / PFB14820 - INT
ProForm VUE / PFB14820 - INT
ProForm VUE / PFB14820 - INT
ProForm VUE / PFB14820 - INT
ProForm VUE / PFB14820 - INT
ProForm VUE / PFB14820 - INT
  • Barkodi: 0043619265583
€2,450.00

Është një pasqyrë e hijshme, kompakte dhe e dizajnuar në mënyrë elegante me një ekran me prekje HD që ju lejon të përdorni qindra stërvitje në aplikacionin iFit. Gjatë stërvitjes ju keni konfigurimin tuaj të ushtrimeve gjithmonë në pamje në pasqyrë dhe rrjedhimisht kontrollin e plotë.

 

Informacionet:

Proform Mirror ka ekran të integruar 21,5” me ekran me prekje HD me ngjyra të plota

Pasqyrë rrotulluese dhe tabletë e integruar

Dimensionet: 53 cm x 60 cm x 178 cm

61 x 152 cm Ekran reflektues

iFit®

Altoparlantë të dyfishtë 3 inç të pajtueshëm me iPod

Tonifikoni me lehtësi muskujt e trupit tuaj

E përputhshme me kufjet BLE

Ofron përvojën më të madhe të shikimit

Ofron Trajnim Personal në Shtëpi dhe Trajnim Formash

Teknologjia ActivePulse™

Magazinimi i aksesorëve në anën e pasme

Ushtrimet e ofruara: stërvitje forcash, stërvitje reflektuese, stërvitje HIIT, joga, shtrirje dhe shumë më tepër!