Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Goma për tërheqje e bute gray10 kg. / AHF142 Garlando

Goma për tërheqje e bute gray10 kg. / AHF142 Garlando
Goma për tërheqje e bute gray10 kg. / AHF142 Garlando
  • Barkodi: 8029975994604
€7.00

AHF-142 është jashtëzakonisht fleksibël dhe i përshtatshëm për ushtrime rehabilitimi, shtrirjeje dhe forcimi. Goma është e pajisur me 8 prerje 15 cm, plus një prerje qendrore 25 cm.
Referencat numerike në secilën slot korrespondojnë me nivelet e ndryshme të rezistencës, të rregulluara sipas kërkesave të ushtrimit.