Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Syza për skijim / SCOTT FAZE II pink-enhancer teal chrome

Syza për skijim / SCOTT FAZE II pink-enhancer teal chrome
Syza për skijim / SCOTT FAZE II pink-enhancer teal chrome
E fundit
Syza për skijim / SCOTT FAZE II pink-enhancer teal chrome
Syza për skijim / SCOTT FAZE II pink-enhancer teal chrome
Syza për skijim / SCOTT FAZE II pink-enhancer teal chrome
  • Barkodi: 7613368576242
€50.00

SCOTT Faze II marrin tiparet më të njohura të modelit Faze, të tilla si shkuma dhe sistemi i ventilimit ACS, dhe e ngrit nivelin e performancës një shkallë më lart. Thellësia e kornizës është zvogëluar, lentet e saj të mëdha sferike ofrojnë një fushë të shkëlqyer shikimi me një dizajn më të hollë dhe më në modë. Faze II është një koncentrat i vërtetë teknologjie, rezultat i një njohurie të gjatë, të ofruar me një çmim shumë tërheqës.

 

Përforcues: përmirëson kontrastin dhe qartësinë
Mbrojtje të plotë UV
Trajtim kundër mjegullës NoFog™
Maskë për mbrojtje shtesë