Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Helmet për skijim / Scott Chase 2 Plus wine red - 19

Helmet për skijim / Scott Chase 2 Plus wine red - 19
Helmet për skijim / Scott Chase 2 Plus wine red - 19
Helmet për skijim / Scott Chase 2 Plus wine red - 19
Helmet për skijim / Scott Chase 2 Plus wine red - 19
Nuk ka në stok
Helmet për skijim / Scott Chase 2 Plus wine red - 19
Helmet për skijim / Scott Chase 2 Plus wine red - 19
Helmet për skijim / Scott Chase 2 Plus wine red - 19
Helmet për skijim / Scott Chase 2 Plus wine red - 19
Helmet për skijim / Scott Chase 2 Plus wine red - 19
  • Barkodi: 7613368545316
€100.00

Helmeta Chase 2 Plus nga SCOTT është helmeta perfekte për skijimin e përditshëm me shumë mbrojtje dhe rehati.

 

Ndërtimi: PC në konstruksion Mold me guaskë të brendshme EPS; Pjesa e sipërme e polikarbonatit

Sistemi i përshtatjes: Sistemi i përshtatjes WRAS 2: Sistemi i rregullimit rrotullues i lehtë për t'u përdorur (RAS) siguron një përshtatje ideale dhe rehati maksimale.

Ventilim aktiv: Një rrëshqitës i vetëm, i lehtë për t'u përdorur në pjesën e sipërme të helmetës

Sistemi i mbrojtjes së trurit MIPS®: Mbrojtje e përmirësuar kundër goditjeve me kënd, reduktim i forcave rrotulluese në tru

Teknologjia e tingullit të pastër 360°: Pjesë me formë të veçantë brenda që përmirëson lokalizimin e zërit

Madhësia M: Perimetri i kokës: 55-59 cm