Sporting
Shporta

Deri në 35% Zbritje në produktet e Notit

Rrethore për not, për fëmijë / Speedo - SEASQUA IU YELLOW/BLACK

Rrethore për not, për fëmijë / Speedo - SEASQUA IU YELLOW/BLACK
Rrethore për not, për fëmijë / Speedo - SEASQUA IU YELLOW/BLACK
Rrethore për not, për fëmijë / Speedo - SEASQUA IU YELLOW/BLACK
Rrethore për not, për fëmijë / Speedo - SEASQUA IU YELLOW/BLACK
Rrethore për not, për fëmijë / Speedo - SEASQUA IU YELLOW/BLACK
Rrethore për not, për fëmijë / Speedo - SEASQUA IU YELLOW/BLACK
Rrethore për not, për fëmijë / Speedo - SEASQUA IU YELLOW/BLACK
  • Barkodi: 5059937304748
€27.00

Për moshat 12-24 muaj, deri në 15 kg.

PVC me cilësi të lartë me valvola sigurie

Fëmijët duhet të jenë nën mbikëqyrje kur përdorin këtë produkt

Prodhuar sipas standardeve australiane dhe evropiane të sigurisë