Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Rroba komplet për not për fëmijë / Speedo - float suit

Rroba komplet për not për fëmijë / Speedo - float suit
Rroba komplet për not për fëmijë / Speedo - float suit
Rroba komplet për not për fëmijë / Speedo - float suit
Rroba komplet për not për fëmijë / Speedo - float suit
Rroba komplet për not për fëmijë / Speedo - float suit
Rroba komplet për not për fëmijë / Speedo - float suit
Rroba komplet për not për fëmijë / Speedo - float suit
Rroba komplet për not për fëmijë / Speedo - float suit
Rroba komplet për not për fëmijë / Speedo - float suit
  • Barkodi: 5053744470672
€28.00

Opcionet

Për fëmijë (2-3 vjeçare dhe 4-5 vjeçare)

Ngjyra: e gjelbërt

Materiali: Poliester