Sporting
Shporta

Deri në 35% Zbritje në produktet e Notit

Kapelë për not / Speedo - Digital printed cap JU White/green

Kapelë për not / Speedo - Digital printed cap JU White/green
Kapelë për not / Speedo - Digital printed cap JU White/green
Kapelë për not / Speedo - Digital printed cap JU White/green
Kapelë për not / Speedo - Digital printed cap JU White/green
Kapelë për not / Speedo - Digital printed cap JU White/green
Kapelë për not / Speedo - Digital printed cap JU White/green
Kapelë për not / Speedo - Digital printed cap JU White/green
  • Barkodi: 5059937427461
€14.00

E shkëlqyeshme për seancat e rregullta të notit.

Silikoni është i qëndrueshëm për përdorim afatgjatë dhe nuk do të pengojë ose të tërheqë flokët

Të rehatshme dhe të lehta për t'u përshtatur

Kapela ndihmon në mbrojtjen e flokëve nga klori